Hva har vi gjort?

Workshop med kraftak for Grønn vekst

Som unge innovatører og fremtidens endringsagenter, var vi begeistret for å delta i programmet “Grønne forretningsmodeller”. Dette programmet, initiert av Krafttak for grønn vekst i samarbeid med Skåppå, Handelshøgskolen Innlandet og Senter for bærekraft og digitalisering, utfordret oss til å tenke kreativt, bærekraftig, og fremtidsrettet.

Sammen med GLØR utforsket vi innovative, bærekraftige forretningsmodeller med mål om å fremme et klimanøytralt Innlandet innen 2030.

Vil du vite mer om vår reise eller programmet? Besøk Krafttak for Grønn Vekst.

Partnerskap med StartGjøvik: Sterkere Sammen

I 2022 tok vi skrittet videre i vårt samarbeid med StartGjøvik. Dette partnerskapet har ikke bare styrket vår faglige innsikt, men også utvidet vårt perspektiv. Sammen har vi kombinert våre styrker for å skape større verdi i våre respektive prosjekter. Enda viktigere, gjennom denne reisen, har vi knyttet bånd som har gitt oss venner for livet.

Stolte Vinnere av "Årets Unge Inspirator 2022"

Vi er beæret og stolte over å annonsere at to av våre medlemmer fra StartLHMR ble tildelt prisen for “Årets Unge Inspirator 2022” på Agenda Innlandet i januar 2023.

Dette er en anerkjennelse gitt til unge talenter mellom 15 og 35 år som ikke bare er fremragende rollemodeller, men som også har en sterk tilknytning til Innlandet fylket. Prisen er et vitnesbyrd om dedikasjon, innovasjon og lederskap.

Vi vil også takke juryen, bestående av representanter fra Innlandet fylkeskommune, LO, NHO, Sparebank1, og Statsforvalteren, for denne æren.

På Farten i Innlandet: Spredning av Innovasjon og Inspirasjon

Vår lidenskap for innovasjon har ført oss til mange hjørner av Innlandet. Gjennom 2022 og 2023 har vi deltatt aktivt på en rekke konferanser, inkludert Innovasjonsdagen, Mjøskonferansen, Lanseringen av Innlandsporteføljen, Agenda Innlandet og Smarte Grønne Dalen, blant mange andre.

Ved å ta med oss studenter fra ulike fagfelt, har vi sørget for å tilby en tverrfaglig tilnærming til innovasjon. Dette har ikke bare gitt studentene en unik mulighet til å delta i viktige diskusjoner, men har også beriket konferansene med deres friske perspektiver.

Vårt mål? Å vise frem det pulserende innovasjonslandskapet i Innlandet – en region som kanskje overraskende for mange, bobler over av kreativitet, nyskapning og fremtidsrettede ideer.

Utfordret gudbrandsdalen

Under Den Smarte Grønne Dalen – Konferansen 2023 ble vi utfordret av Hanne Maren.

Vi skulle fortelle studentenes perspektiv på dalen. Hvordan det er å være student i regionen, hvilke problemer vi har og ser, og hvordan man kan eventuelt løse dem. 

Her presenterte vi STTI. Synlighet, Tilgjengelighet, Tilstedeværelse og Informasjon. 4 punkter som man skulle fokusere på for å knytte kontakt med unge mennesker i dalen. 

Det ble også gjennomført en workshop, som man kunne ta videre i diskusjoner fremover.

 

“Inspirasjon er drivstoffet som tenner flammen i unge hoder. Gjennom deltakelse, samarbeid og anerkjennelse i Innlandet, har vi sett hvordan den rette gnisten kan transformere en idé til en bevegelse, og en student til en innovatør.”

– Mathias Westbakken –